Dames, heren en kinderen

Wij zijn een trendy en all-round kapsalon voor dames, heren en kinderen.

2018-07/redken-revolutionary-banner.jpg

Redken Revolutionary Salon

Wij zijn door Redken sinds 1 januari 2018 verkozen tot Revolutionary Salon! Hier zijn er slechts 39 van in heel Nederland. Dit betekent dat Redken ons ziet als voorbeeld binnen de Nederlandse kapperswereld qua salonervaring, extertise en kennis. Bij ons ben je altijd verzekerd van het beste resultaat! Een Revolutionary Salon word je niet zomaar! Wij hebben genoten van exclusieve trainingen die wij bij Redken hebben gevolgd. Samen met Redken en andere Revolutionary Salons zetten wij de standaard wat betreft kwaliteit, creativiteit en salonervaring.

2018-05/redken.jpg

Redken

Om mooi en gezond haar te kunnen maken, werken wij al jaren met Redken, omdat we geloven in haarkwaliteit in combinatie met hairfashion. UwKapper is een Redken Revolutionary Salon: alle producten in onze kapsalon zijn van de hoogste kwaliteit, zodat je thuis lang kunt blijven genieten van het resultaat. Bijna al onze onze haarkleuringen zijn ammoniavrij; beter voor jou, ons en het milieu. Wij volgen trainingen van o.a. Redken om onze kleurkennis en vaktechnieken op topniveau te houden.

Redken 5TH Avenue NYC is een professioneel haarverzorgings- en kleurmerk, toegewijd aan het bieden van inspirerende educatie, innovatieve producten en ongeëvenaarde creativiteit voor zowel klanten als stylisten. Met aanwezigheid backstage bij Fashion Week in New York, London, Milaan en Parijs, zet Redken de toon met het nieuwste op het gebied van wat nieuw, hot en innovatief is binnen de haarindustrie.

2018-05/redken-2.jpg

Specialisaties

Natuurlijk zorgen wij er al jaren voor dat we up-to-date getraind zijn in de nieuwste en leukste technieken op knip en kleurgebied. Wij bieden o.a. de volgende specialisaties:

  • Knip- en kleurspecialisten
  • Bruidskapsels
  • Galakapsels
  • Visagie / make-up
  • Great Lengths Hairextensions

2018-07/1530629338_raw.jpg

BIOLOAGE R.A.W.

Biolage R.A.W. van Matrix is een krachtige en bijzondere haarverzorging die jouw haar er geweldig uit laat zien, terwijl je goed voor jezelf zorgt ben je ook nog eens goed voor de natuur. Deze vier verzorgingslijnen van RAW geven alle haar types de kans geweldig verzorgd te worden. Met de kreet "100% Real, Authentic, Wholesome" presenteren ze zich naar de consument. Wat een mooi concept! De ingrediënten die gebruikt zijn in deze productenlijn van RAW hebben een 70% tot 100% natuurlijke oorsprong. Het doel hierachter is dat de ingrediënten zoveel mogelijk intact blijven wat voor een zeer puur eindresultaat zorgt. Het mooiste van dit alles is dat deze lijn van Matrix ook nog eens kwalitatief hoogstaande resultaten geeft. Een prachtige haarverzorging met een geheel nieuwe verzorgings ervaring waarmee je ook nog eens een steentje bijdraagt aan een betere planeet.

BETTER TOGETHER

Dit wil zeggen dat wij altijd adviseren om de shampoo met de conditioner te combineren om het haar optimaal te verzorgen en goed handelbaar te maken. Door de puurheid van deze producten en het niet toevoegen van overbodige ingrediënten voelt het haar heel natuurlijk aan na het wassen. Na het gebruik van de conditioner voelt het haar super verzorgd aan, zonder enige verzwaring en volume verlies.

Kies voor Nourish; Speciaal voor droog of dof haar. Heerlijk met kokos en honing.

Kies voor Recover; Voor weerbarstig of beschadigd haar. Met goji bessen en koriander.

Kies voor Uplift; Voor fijn en futloos haar. Met sesam, grapeftuit en kiwi.

Kies voor ColorCare: Voor gekleurd haar. Met kokos olie en meadowfoam.

2018-05/logo-pureology-wide.jpg

Pureology

Pureology is een 100% veganistische verzorgingslijn voor gekleurd haar. De producten bevatten geen sulfaten en hebben het Anti-Fade Complex zodat jouw haarkleur langdurig mooi en glanzend blijft. Pureology shampoos hebben een heerlijk cappuccino achtig schuim en alle producten zijn enorm zuinig en op basis van organische botanische ingrediënten. Dit merk staat voor het behoud van het milieu en laat je tegelijkertijd genieten van heerlijke geuren waardoor je je in een spa waant.

2018-07/great-lengths.jpg

Great Lengths

Wij gebruiken al sinds 1999 uitsluitend extensions van Great Lengths, hét topmerk op het gebied van hair extensions.

Great Lengths biedt talloze mogelijkheden. Je gehele haar, of een gedeelte hiervan, kan worden verlengd en beschadigde punten kunnen verborgen worden. Aan jouw kapsel kan meer beweging worden gegeven en in volume worden verhoogd. Ook verandering van kleur en nuance is mogelijk, of een nieuwe en trendy look, dankzij het gebruik van fantasiestrengen. Bovendien geven deze technieken een langdurige houdbaarheid aan jouw kapsel.

Voor een gehele verlenging of verdikking moet je eigen haar 10 tot 15 centimeter lang zijn, anders is het verschil tussen het korte en het lange haar zichtbaar.

Je kunt kiezen uit vele verschillende kleuren (Basis/Standaard-, Flow-, Pastel-, Crazy- en Jewelstrengen). Het combineren van verschillende kleuren geeft een levendig en natuurlijk effect. Je kunt kiezen uit o.a. 41 prachtige basiskleuren. Door het gebruik van Flow extensions kun je verschillende kleuren van donker naar licht krijgen in één extension. Wij hebben geen kleuren op voorraad, omdat Great Lengths extensions gemiddeld genomen binnen 2 werkdagen in huis zijn. Er zijn vijf standaard lengtes waar je uit kunt kiezen namelijk; 20 cm., 30 cm., 40 cm., 50 cm. en 60 cm. Wanneer je een afwijkende lengte wilt, zijn die ook op bestelling leverbaar, de levertijd kan dan langer zijn.

Great Lengths extensions zetten, resulteert in een kwalitatief en houdbaar kapsel dat ongeveer 3-5 maanden in model blijft, afhankelijk van het thuis onderhoud en de groeisnelheid van je eigen haar. Met je hair extensions kun je zonder problemen gaan zwemmen of sporten. Het verwijderen van de extensions verzorgen wij natuurlijk ook voor je, zodat je haar hier niet onder lijdt.

2018-07/marc-inbane.jpg

Marc Inbane

MARC INBANE is een vooraanstaande speler geworden op het gebied van tanningcosmetica. Beroemdheden ontlenen er hun natuurlijke uitstraling aan en het wordt vaak gebruikt bij shows van grote modehuizen. Het merk dat een aantal indrukwekkende prijzen heeft gewonnen wordt momenteel verkocht in meer dan 40 landen. De luxe collectie wordt dagelijks gebruikt en aanbevolen door toonaangevende kappers, make-up artists en dermatologen. Geen oranje kleur, strepen of vlekken, maar een pure, natuurlijke, mooi bruine huid!