Goede kapper Eindhoven

Als je op zoek bent naar een goede kapper in Eindhoven hoef je niet verder te kijken. Je bent dan bij uwkapper aan het juiste adres. Want wij weten wat geweldig haar voor je kan betekenen. Uwkapper is een trendy en allround kapsalon. Wij knippen zowel dames als heren maar ook kinderen. Je bent bij ons in ervaren handen. We maken gebruik van de allernieuwste knip- en kleurtechnieken en zorgen ervoor dat je met een fantastisch nieuw kapsel onze kappersstoel verlaat. Een bezoek aan de kapper is geen noodzakelijk kwaad bij ons maar juist een heerlijk moment voor jezelf. Laat je verwennen onder het genot van een cappuccino of kop thee. En het goede nieuws is dat je helemaal niet ver hoeft te reizen voor een goede kapper in Eindhoven. Je vindt ons aan het geheel vernieuwde St. Trudoplein in het bruisende Strijp.

Filosofie

Onze filosofie is dat we geloven in een persoonlijke kijk op haar. Want niet iedereen heeft hetzelfde haar. Soms is het dik, soms dun of blond of grijs. Wij kijken naar het haar en de kleur en geven dan een eerlijk advies over wat het beste bij je past. Ons doe is het beste uit je haar te halen om zou jouw kapsel goed tot zijn recht te laten komen. Natuurlijk doen we dat altijd in overleg. Want ons doel is dat iedere klant met een fantastisch gevoel de kappersstoel verlaat. Je krijgt van ons ook altijd tips en adviezen over hoe je je nieuwe haar zelf kunt onderhouden. Wij worden niet voor niets omschreven als een goede kapper in Eindhoven.

Specialiteiten

Een goede kapper in Eindhoven heeft natuurlijk verschillende specialiteiten. Ons team is up-to-date getraind in de nieuwste technieken op knip- en kleurgebied. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een prachtig bruidskapsel of extra volume met Great Lengths Hairextensions. Maar we zijn ook een goede kapper in Eindhoven die gespecialiseerd is in Redken. Uwkapper is een Revolutionary Salon. Hiervan zijn er maar 38 in Nederland! We zijn hiervoor geselecteerd omdat we extra aandacht voor jou als klant hebben en nog breder zijn opgeleid met betrekking tot Redken en nieuwe vaktechnieken. We hebben bijvoorbeeld een speciaal opgeleide Redken Color Specialist en een Redken Specialist in ons team. Alle producten in onze kapsalon zijn van de hoogste kwaliteit zodat je thuis nog lang kunt blijven genieten van het resultaat. Om onze kennis op hoog niveau te houden, volgen onze haarspecialisten regelmatig trainingen van Redken.

Contact

Zoek je een goede kapper in Eindhoven waar je haar in goede handen is? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken of informatie te vragen. Je kunt ook bij ons binnenlopen in onze mooie kapsalon. Klanten met een afspraak gaan wel altijd voor.