Kapper online Eindhoven

Uwkapper is een kapper waar u makkelijk online een afspraak kunt maken in Eindhoven. Wij hebben een trendy kapsalon in het bruisende stadsdeel Strijp. Dames, heren en kinderen kunnen bij ons terecht voor een knipbeurt. Bij uwkapper ben je in zeer ervaren handen. Wij maken gebruik van de allernieuwste knip- en kleurtechnieken. Laat je in een relaxte sfeer onder het genot van een heerlijk kopje cappuccino of thee verwennen door ons team van haarstylisten. Want een bezoek aan de kapper is bij ons een heerlijk verwenmoment. Je kunt alvast kennis maken met deze kapper online of in de kapsalon in Eindhoven.

Fantastisch gevoel

Bij uwkapper verlaat je de kappersstoel met een fantastisch gevoel. Wij doen er namelijk alles aan om het beste uit je haar te halen. Niemand heeft hetzelfde haar, daarom is het belangrijk om te kijken wat het beste past bij welk haartype. Heb je dik haar of juist een dunne bos? Krullen of steil haar? Wij zoeken uit welk kapsel of welke kleur het beste bij je past. Het is ons doel om het beste uit jouw haar naar voren te halen en zo jou op je mooist te maken. Samen kijken we naar je wensen en de mogelijkheden. Ook geven we je tips en trucs mee voor thuis. Zodat je ook daar je haar kunt stylen zoals je het wilt. Want bij uwkapper draait het om jou.

Specialiteiten

Wij hebben een professioneel en gezellig team van haarspecialisten. Ze hebben allemaal een specialiteit. Je kunt met elke kapper alvast online kennismaken. In Eindhoven staan wij goed aangeschreven als kapsalon. Neem een virtueel kijkje in onze moderne kapsalon of maak meteen een afspraak. Bijvoorbeeld als je een onvergetelijk bruidskapsel wil of een mooi galakapsel. Maar je kunt bij ons ook terecht voor Great Lengths Hairextensions. En we hebben een visagist in huis voor de laatste make-uptrends. Je verlaat helemaal in stijl onze kapsalon. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in Redken. Uwkapper is een Revolutionary Salon. Hiervan zijn er maar 38 in Nederland! We zijn hiervoor geselecteerd omdat we extra aandacht voor jou als klant hebben en nog breder zijn opgeleid met betrekking tot Redken en nieuwe vaktechnieken. We hebben bijvoorbeeld een speciaal opgeleide Redken Color Specialist en een Redken Specialist in ons team. Alle producten in onze kapsalon zijn van de hoogste kwaliteit zodat je thuis nog lang kunt blijven genieten van het resultaat. Wil je meer weten over Redken? Wat deze kapper kan betekenen bekijk je online. In Eindhoven hebben wij een trouwe klantenkring opgebouwd.

Contact

Zoek je een kapper waar je online in Eindhoven een afspraak kunt maken? Dan moet je bij uwkapper zijn. Je kunt natuurlijk ook bellen of bij ons binnenlopen in onze mooie kapsalon. Klanten met een afspraak gaan wel altijd voor.