2 nieuwe aanwinsten binnen UwKapper!

Je leest het goed: begin 2019 zijn er 2 zelfstandige beauty experts bijgekomen binnen ons pand.

In Maart is Daniëlle gestart met haar salon BY EDEN ARTISTRY. Zij is gespecialiseerd in make-up en het epileren (ook met touwtjes!), harsen en verven van wenkbrauwen. Wil je mooi verzorgde wenkbrauwen? Kom kennismaken met Danielle!!

Later in het voorjaar is Alisha begonnen met haar salon ALISHA BROWDESIGN. Zij is gespecialiseerd in een andere techniek van wenkbrauwen mooi maken, namelijk Microblading. Dit is de nieuwste techniek binnen de semi-permanente make-up. Meer info is uiteraard bij Alisha verkrijgbaar.

2019-03/1551699593_ab.jpg

ALISHA BROWDESIGN

Nog meer goed nieuws!! Onze eigen Alisha heeft zich gespecialiseerd in microblading en opent dit voorjaar zelfstandig haar salon ALISHA BROWDESIGN binnen ons pand. Microblading is is dé nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up. Met microblading kan de perfecte natuurlijke wenkbrauw gecreëerd worden. Elk haartje wordt individueel met een microblading-blade getekend en de juiste kleur pigment wordt gekozen bij jouw natuurlijke wenkbrauwharen, voor het meest natuurlijke resultaat. Er wordt gekeken naar de vorm van het gezicht en de eigen haargroei richting wordt gevolgd. Wil jij ook deze techniek van semi-permanente wenkbrauwen ervaren? Neem contact op met Alisha, zij is te bereiken op 06-39887877. Bekijk haar werk op Insta: alishabrowdesign of check haar website www.alishabrowdesign.com

2019-03/byeden.jpg

UWKAPPER biedt je nu dé BROWBAR!!! Nieuwe samenwerking beauty per maart 2019!

Jaaaaa!!! We hebben goed nieuws, in maart is Daniëlle gestart met haar salon 'By Eden Artistry'. Zij is make-up artist en gespecialiseerd in het perfectioneren van wenkbrauwen. Dit doet zij o.a. door wenkbrauwen te epileren met touwtjes, te harsen en te verven. Inmiddels heeft zij jarenlange ervaring opgedaan als make-up artist bij het merk MAC en als browspecialist gewerkt in de eerste Browbar van België (Antwerpen). Voor vragen en meer info over haar werk kijk je op www.byeden.nl, hier kun je natuurlijk ook doorlinken naar FB en Insta: byedenofficial. Je kunt Daniëlle bereiken op 06-13360085.